Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumuşak toprağa basmak

Rüyada yumuşak toprağa basmak

Rüyada yumuşak toprağa basmak ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada yumuşak toprağa basmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya iş yaşamınızla ilgili bazı konular normalmiş gibi davranmak yerine elinize geçen bilgileri en iyi şekilde değerlendirmelisiniz.

Rüyada yumuşak toprağa basmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumuşak toprakta yürümek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına yorulur.

Rüyada yumuşak toprak görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumuşak el görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada yumuşak domates görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine yorulur.

Rüyada yumuşak kavun görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumuşak taş görmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada yumuşak ekmek görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, sevdiğine kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments