Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette boka basmak

Rüyada tuvalette boka basmak

Rüyada tuvalette boka basmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kötülüklerden uzak olacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, gerekirse özür dileneceğine işarettir.

Rüyada tuvalette boka basmak gördüyseniz:

  • Sıra dışı bir gelişme ya da farklı bir teklif sizi baskın karakter şekline dönüştürebilir.

Rüyada tuvalette boka basmak daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına alamet eder.

Rüyada inek bokuna basmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine alamet eder.

Rüyada boka basmak iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, nasiplerini alacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada at bokuna basmak yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, tutumlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada insan bokuna basmak başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine inanılır.

Rüyada kedi bokuna basmak sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalet eder.

Rüyada köpek bokuna basmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bokun üstüne basmak evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kötü sözler duyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments