Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağrına basmak

Rüyada bağrına basmak

Rüyada bağrına basmak kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, istediği noktalara ulaşacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bağrına basmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların ilerlemenizin önüne geçmesine izin vermeyin.

Rüyada bağrına basmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bağlı birini çözmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına delalettir.

Rüyada bağ görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına inanılır.

Rüyada başını bağlayamamak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, kötü gününü de paylaşacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş bağ görmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, daha iyi anlaşır olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeği bağlı görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına alamet eder.

Rüyada ayaklarının bağlı olduğunu görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yanlışlara düşeceğine işarettir.

Rüyada yatağa bağlanmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, gönlünce bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments