Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerime basmak

Rüyada kuranı kerime basmak

Rüyada kuranı kerime basmak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, yeni bir sayfa açacağına, mallarının artacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada kuranı kerime basmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya harcamalarınızda yapacağınız değişiklikler alışılmadık yollarla, ekstra kazançlara neden olabilir.

Rüyada kuranı kerime ayak basmak yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada kuranı kerime basmak anne duasının açılacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kuranı kerime el basmak gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerime dokunmak mevlit okutacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerime bakmak maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına yorulur.

Rüyada kuranı kerime yemin etmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerime sarılmak para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada ayeti kerime görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments