Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün sarmak

Rüyada tütün sarmak

Rüyada tütün sarmak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tütün sarmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla duygusal polemiklere girmemenizde fayda var.

Rüyada tütün sarmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işarettir.

Rüyada tütün satmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tütün tarlası görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak tütün görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine delalettir.

Rüyada tütün sigara içmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada tütün yapmak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada tütün ektiğini görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeşi tütün görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments