Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün tarlası görmek

Rüyada tütün tarlası görmek

Rüyada tütün tarlası görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işarettir.

Rüyada tütün tarlası gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarınızı ortaya koyabilir, pazarlık ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada tarlada tütün toplamak İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine inanılır.

Rüyada tütün tarlası görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine delalettir.

Rüyada yeşil tütün tarlası görmek ortaya bazı projeler koyacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlada tütün dikmek zararların yakında telafi edileceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, sorunların yakında son bulacağına inanılır.

Rüyada tarlada tütün görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, işlerinin aksayacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına inanılır.

Rüyada tarlada tütün kırmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada yeşil tütün görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaş tütün görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yüksek bir makamı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments