Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün ektiğini görmek

Rüyada tütün ektiğini görmek

Rüyada tütün ektiğini görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, hayırlı bir evlat olacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada tütün ektiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların düzeltilmeye veya eksikliklerin giderilmeye çalışılması nafile vey gecikmiş bir çaba olabilir.

Rüyada tütün ektiğini görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tütün balyası görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine işarettir.

Rüyada tütün sulamak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, diplomalı kimse olacağına işaret eder.

Rüyada acı tütün görmek evine bereket geleceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine yorulur.

Rüyada tütün fidanı görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada kurumuş tütün görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, her şeyin yenileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlada tütün dikmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına yorulur.

Rüyada tütün tabakası görmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments