Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün satmak

Rüyada tütün satmak

Rüyada tütün satmak zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, gülen yüzünün de solacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye delalet eder.

Rüyada tütün satmak gördüyseniz:

  • Ekip çalışması, iş birliği veya ortaklık gerektiren işleriniz hızlanmaya başlayacak.

Rüyada tütün satmak hayallerinin gerçek olacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada tütün kolonyası görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, kazancının artacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına inanılır.

Rüyada acı tütün görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, kişinin rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada tütün dizdiğini görmek neşesine kavuşacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tütün tabakası görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada tütün yapmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, şerefli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak tütün görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, planlarının işe yarayacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil tütün tarlası görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments