Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşi tütün görmek

Rüyada yeşi tütün görmek

Rüyada yeşi tütün görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşi tütün gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü, imajınızı, sağlığınızı, spor programınızı veya işinizle ilgili konuları ilgilendiren adımları atabilmeniz maddi başlıklara bağlı görünüyor.

Rüyada tütün tabakası görmek bol bol hayır duası alınacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada tütün yemek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada tütün kırmak aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tütün görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada tütün doldurmak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, konfor içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tütün ektiğini görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tütün dizmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sevdiği birine hediye alacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada tütün saplamak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments