Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün yapmak

Rüyada tütün yapmak

Rüyada tütün yapmak alacaklıların kapısını aşındıracağına, konferans ve seminerlere katılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına işarettir.

Rüyada tütün yapmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz Alacağınız bir istihbarat sonucu işinizde olumlu gelişmeler meydana getirebilirsiniz.

Rüyada tütün yapmak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına rivayet eder.

Rüyada tütün kırmak görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, ömrünün uzun olacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına inanılır.

Rüyada yeşil yapraklı tütün görmek helal kazanç elde edeceğine, umutların biteceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine yorulur.

Rüyada yaş tütün görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tütün topladığını görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yıpranacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tütün diktiğini görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada yeşil tütün görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tütün iğnesi görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, masa başı bir işe gireceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments