Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin tutuklandığını görmek

Rüyada bir kişinin tutuklandığını görmek

Rüyada bir kişinin tutuklandığını görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, fakirliğinin biteceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin tutuklandığını gördüyseniz:

  • Birdenbire herşey tersine dönebilir olaylar kötüye gidebilir.

Rüyada bir kişinin tutuklandığını görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, yoğun duygular yaşayacağına alamet eder.

Rüyada babasının tutuklandığını görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, zor günlerin biteceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini tutuklandığını görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada asker tarafından tutuklanmak ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada tutuklanacağını görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına inanılır.

Rüyada oğlunun tutuklandığını görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının tutuklandığını görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, sağlık problemleri içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments