Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah silgi görmek

Rüyada siyah silgi görmek

Rüyada siyah silgi görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, kazancının daha da artacağına alamet eder.

Rüyada siyah silgi gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Rüyada siyah silgi görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kırtasiyeden silgi almak mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, umduklarını bulamayacağına alamet eder.

Rüyada mavi silgi görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına tabir olunur.

Rüyada silgiyle silmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada silgi ve kalem görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada silgi aldığını görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada silgi yemek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü silgi görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments