Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silgi yemek

Rüyada silgi yemek

Rüyada silgi yemek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, arzuların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silgi yemek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza neler yapabileceğinizi ispat ederek saygı görmek isteyebilirsiniz.

Rüyada silgi yemek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada silgi vermek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına işaret eder.

Rüyada defter silgisi görmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına yorulur.

Rüyada kırtasiyeden silgi almak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, afiyette ve keyifte olacağına inanılır.

Rüyada silgi satın almak maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine işaret eder.

Rüyada silgiyle silmek önemli ve büyük adımlar atacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz silgi görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına işaret eder.

Rüyada silgi tozu görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments