Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kertenkele öldürmek

Rüyada beyaz kertenkele öldürmek

Rüyada beyaz kertenkele öldürmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kertenkele öldürmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kafanızda tam olarak belirlemeden veya netleştirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada beyaz kertenkele öldürmek ağlayacağına, strese gireceğine, malına gelecek zarara, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, özgüveninin artacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada kertenkele öldürmek zorlukları teker teker aşacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalettir.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kertenkele görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada kertenkele ısırması görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kertenkele yutmak parasal durumun düzeltileceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments