Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutfakta kertenkele görmek

Rüyada mutfakta kertenkele görmek

Rüyada mutfakta kertenkele görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada mutfakta kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyler söyleyebilmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada mutfakta kertenkele görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada kertenkele görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalettir.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada dev kertenkele görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, borçlarının kalmayacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada kertenkele sürüsü görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına inanılır.

Rüyada yavru kertenkele görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, bilmediği duyguları tadacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada zehirli kertenkele görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments