Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı far sürmek

Rüyada sarı far sürmek

Rüyada sarı far sürmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, başarı kaydedeceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına alamet eder.

Rüyada sarı far sürmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler yakın çevre ilişkilerinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada sarı far sürmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz far sürmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına işarettir.

Rüyada gözün üstüne far sürmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, mal ve varlık sahibi olacağına işarettir.

Rüyada göze far sürmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi far sürmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz farı sürmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada siyah far sürmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments