Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş ve dolunay görmek

Rüyada güneş ve dolunay görmek

Rüyada güneş ve dolunay görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, isteklerini yerine getireceğine, zor durumda bırakacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, gün sayacağına alamet eder.

Rüyada güneş ve dolunay gördüyseniz:

  • Duygusal konular size maddi manevi sonuçları olabilir.

Rüyada güneş ve dolunay görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dolunaya bakmak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolunayın düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayı dolunay görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, üzüntülerin biteceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolunay ve yıldız görmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine inanılır.

Rüyada dolunayın yandığını görmek hayallerinin de yarım kalacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına yorulur.

Rüyada parlak dolunay görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada büyük dolunay görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments