Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasinin vurulduğunu görmek

Rüyada babasinin vurulduğunu görmek

Rüyada babasinin vurulduğunu görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine tabir olunur.

Rüyada babasinin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Etkili pozisyondaki kişilerle iletişim kurmanız uzun süreli etkiler bırakmanızı sağlayabilir.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, kazancının günbegün artacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın silahla vurulduğunu görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada babamın vurulduğunu görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada baba tarafından vurulmak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada babasının silahla vurulduğunu görmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine inanılır.

Rüyada babanın vurulduğunu görmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, kararlarına saygı duyulacağına rivayet eder.

Rüyada babası tarafından vurulmak zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments