Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babası tarafından vurulmak

Rüyada babası tarafından vurulmak

Rüyada babası tarafından vurulmak zafer elde edileceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna delalettir.

Rüyada babası tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Becerilerinizi ön plana çıkartıp güven duygusunu da yakalarsanız daha başarılı projelere imza atabilirsiniz.

Rüyada babası tarafından vurulmak elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına yorulur.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada baba tarafından vurulmak kâbus gibi günlerin geleceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker tarafından vurulduğunu görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanın tarafından vurulmak maddi gücünü yitireceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada birisi tarafından vurulmak dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker tarafından vurulmak rakiplerine yenileceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments