Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının silahla vurulduğunu görmek

Rüyada babasının silahla vurulduğunu görmek

Rüyada babasının silahla vurulduğunu görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada babasının silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki güvenilmez bir kişi ya da yanlış kişiye güvenmeniz nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada babanın silahla vurulduğunu görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada babasının silahla vurulduğunu görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, sonunda mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına işarettir.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, daha fazla yakınlaşacağına, sermayesini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada bacağından silahla vurulmak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kalçadan silahla vurulmak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada omzundan silahla vurulmak borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işaret eder.

Rüyada silahla vurulduğunu duymak her türlü kötülükten uzakdurulacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments