Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın silahla vurulduğunu görmek

Rüyada babanın silahla vurulduğunu görmek

Rüyada babanın silahla vurulduğunu görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, elinin dara düşmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada babanın silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yönde, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Rüyada babasının silahla vurulduğunu görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına delalettir.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada babanın silahla vurulduğunu görmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla başından vurulduğunu görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bacaktan silahla vurulmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulmak istenmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada silah tarafından vurulmak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments