Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba tarafından vurulmak

Rüyada baba tarafından vurulmak

Rüyada baba tarafından vurulmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, huzur ve kazanç getireceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada baba tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz konusunda alçak gönüllü olmayın.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak maddi olarak büyük getirisi olacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada babası tarafından vurulmak nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına rivayet eder.

Rüyada baba tarafından vurulmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada asker tarafından vurulmak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadın tarafından vurulmak mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye işaret etmektedir.

Rüyada düşmanın tarafından vurulmak kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada askerler tarafından vurulmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments