Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babamın vurulduğunu görmek

Rüyada babamın vurulduğunu görmek

Rüyada babamın vurulduğunu görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, iyi halin geleceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada babamın vurulduğunu gördüyseniz:

  • Aynı anda birçok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Rüyada babasinin vurulduğunu görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada baba tarafından vurulmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada babanın vurulduğunu görmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada babasının silahla vurulduğunu görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, ekmeğinin de artacağına, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada babamın vurulduğunu görmek istediği makama geleceğine, yeni bir yol çizileceğine, ferah bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine yorulur.

Rüyada babası tarafından vurulmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments