Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın vurulduğunu görmek

Rüyada babanın vurulduğunu görmek

Rüyada babanın vurulduğunu görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına rivayet eder.

Rüyada babanın vurulduğunu gördüyseniz:

  • Seçimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada babamın vurulduğunu görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın vurulduğunu görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada babasinin vurulduğunu görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının silahla vurulduğunu görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, işlerin çok iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babası tarafından vurulmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada babanın silahla vurulduğunu görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, yeni mallara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada baba tarafından vurulmak sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, işlerinin açılacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments