Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak çok rahat bir döneme girileceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, atılan adımların zarar vereceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin olurunu sağlamak için ön hazırlık gerekebilir.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet eder.

Rüyada asker tabutu taşımak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada atatürkün tabutunu taşımak kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet eder.

Rüyada tabutu taşımak üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına inanılır.

Rüyada tabutu tek başına taşımak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments