Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atatürkün tabutunu taşımak

Rüyada atatürkün tabutunu taşımak

Rüyada atatürkün tabutunu taşımak doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada atatürkün tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı, şikayetleri veya eleştirileri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada atatürkün tabutunu taşımak geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, kendisini işine veremeyeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atatürkün tabutunu görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, edilen duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada atatürkü tabutta görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabutu tek başına taşımak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına işarettir.

Rüyada ölü tabutu taşımak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin tabutunu taşımak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına rivayet eder.

Rüyada babasının tabutunu taşımak iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine delalet eder.

Rüyada tabutu taşımak kazançlı işlere gireceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments