Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzundan silahla vurulmak

Rüyada omzundan silahla vurulmak

Rüyada omzundan silahla vurulmak bir sebeple çok üzüleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omzundan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada silahla omzundan vurulduğunu görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada omzundan silahla vurulmak atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, sağlığından olacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla omzundan vurulmak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, dertlerinden kurtulacağına, işlerin yolundan çıkacağına yorulur.

Rüyada omzundan vurulmak tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, şansın açılacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sol omzundan vurulmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret eder.

Rüyada bir adamın silahla vurulduğunu görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla başından vurulmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, onu cesaretlendireceğine, beğenilen işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments