Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulduğunu duymak

Rüyada silahla vurulduğunu duymak

Rüyada silahla vurulduğunu duymak en çetin zorlukların aşılacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada silahla vurulduğunu duymak gördüyseniz:

  • Kendinizi yormamaya çalışın.

Rüyada silahla vurulduğunu duymak işlerinizin bozulacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnından silahla vurulmak kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah görüp vurulmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kendini silahla vurulduğunu görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının silahla vurulduğunu görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla kulağından vurulmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, hedeflere ulaşamayacağına yorulur.

Rüyada silahla omuzdan vurulmak sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments