Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağından silahla vurulmak

Rüyada bacağından silahla vurulmak

Rüyada bacağından silahla vurulmak hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, başarıları ile tanınacağına işaret eder.

Rüyada bacağından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sorunlarınızı konuşarak çözmeniz zor olabilir.

Rüyada bacaktan silahla vurulmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, türlü musibetlere uğrayacağına işaret eder.

Rüyada bacağından silahla vurulduğunu görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, şansının ve bahtının döneceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağından silahla vurulmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada silahla bacağından vurulmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına yorulur.

Rüyada bacaktan vurulduğunu görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabancayla bacağından vurulmak inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bacağından vurulduğunu görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine işaret eder.

Rüyada bacağının vurulduğunu görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments