Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi başkasının sigara içtiğini görmek

Rüyada bi başkasının sigara içtiğini görmek

Rüyada bi başkasının sigara içtiğini görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, bunun için her gün şükredeceğine alamet eder.

Rüyada bi başkasının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • En iyisi şimdilik susmak olabilir.

Rüyada sigara içmeyi istemek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin sigara içtiğini görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğun sigara içtiğini görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada annesini sigara içerken görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına yorulur.

Rüyada başkasının sigara içmesini görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini sigara içerken görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, şansının ve bahtının açık olacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına işarettir.

Rüyada akrabanın sigara içtiğini görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments