Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbeye dokunmak

Rüyada türbeye dokunmak

Rüyada türbeye dokunmak yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, başarıyla geleceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalettir.

Rüyada türbeye dokunmak gördüyseniz:

  • Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada türbeye dokunmak sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin yanağına dokunmak sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, malının artmasını sağlayacağına, kavgaların büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacak dokunmak farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Rüyada birine dokunmak elde bulunan imkânların artacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, başarılarının devamının geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kakaya dokunmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, durulacağına, uzun bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada hamile karnına dokunmak başına çok güzel olaylar geleceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercine dokunmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine alamet eder.

Rüyada mezara dokunmak bir rahat yüzü görmeyeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, işinde itibar edineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments