Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara dokunmak

Rüyada mezara dokunmak

Rüyada mezara dokunmak şükür içinde bir hayat süreceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, yeni bir eve taşınılacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada mezara dokunmak gördüyseniz:

  • Maddi riskler almamakta fayda var.

Rüyada mezar taşına dokunmak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar toprağına dokunmak ağız tadından ve neşesinden de olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara dokunmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada dokunduğunu görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada cinin dokunduğunu görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kuranı kerime dokunmak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada cine dokunmak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada hamile karnına dokunmak deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments