Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile karnına dokunmak

Rüyada hamile karnına dokunmak

Rüyada hamile karnına dokunmak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, lüks, konfor içinde olacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına işarettir.

Rüyada hamile karnına dokunmak gördüyseniz:

  • Farkında olmadığınız bazı sinir gerilimlerine sahipsiniz.

Rüyada hamile karnına dokunmak sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak önemli yerlere geleceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada kar dokunmak kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine rivayet etmektedir.

Rüyada karnına dokunmak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada hamilenin karnına dokunmak büyük aksilikler yaşayacağına, büyük adımlar atacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile birine dokunmak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, istenen her şeye sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments