Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin yanağına dokunmak

Rüyada sevdiğinin yanağına dokunmak

Rüyada sevdiğinin yanağına dokunmak farklı kişilerle tanışacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, eline geçen malları tutamayacağına, ekmeğinin verimli olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağına dokunmak gördüyseniz:

  • Sizin cinsiyetiniz ne olursa olsun kadınları yanlış anlayabilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin yanağına dokunmak alım gücünü yitireceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanağına dokunmak Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Rüyada yanağa dokunmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek onu hayallerine kavuşturacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin yanağından öptüğünü görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments