Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının selasını duymak

Rüyada babasının selasını duymak

Rüyada babasının selasını duymak sevinçli ve güzel günler göreceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının selasını duymak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla taktik, strateji ya da yöntem kullanılması gereken durumların içerisine karışmış bulabilirsiniz.

Rüyada babasının selasını duymak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kendi selasının okunduğunu duymak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada selasını duymak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birinin selasını duymak ortaklı işlere girileceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ezan ve sela duymak çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, mal mülk kazanacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin selasını duymak gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada selasının verildiğini duymak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada cuma selasını duymak sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments