Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi selasının okunduğunu duymak

Rüyada kendi selasının okunduğunu duymak

Rüyada kendi selasının okunduğunu duymak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, daima secde ve şükür edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi selasının okunduğunu duymak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına odaklanmanız size zarar verebilir.

Rüyada sela okunduğunu duymak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi selasının okunduğunu duymak ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada sela okunması görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, kazancın katlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sela okunduğunu görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi selanı duymak renk ve eğlence geleceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının selasını duymak boş yere korku duyulacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, huzurlu hissedileceğine delalettir.

Rüyada cuma selası duymak zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ezan ve sela duymak hayata karşı bakışının değişeceğine, büyük zorluklar geçireceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments