Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezan ve sela duymak

Rüyada ezan ve sela duymak

Rüyada ezan ve sela duymak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada ezan ve sela duymak gördüyseniz:

  • Kendinizden şüphe duymamalısınız.

Rüyada ezan ve sela duymak birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cuma selası duymak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada selasının verildiğini duymak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada ölüm selası duymak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının selasını duymak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada selasını duymak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının selasını duymak insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine işarettir.

Rüyada ölü selası duymak hayatının da zorlaşacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments