Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cuma selasını duymak

Rüyada cuma selasını duymak

Rüyada cuma selasını duymak böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine delalettir.

Rüyada cuma selasını duymak gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkıntılarınız olabilir ya da elinizdeki miktardan daha fazlasına gerek duyabilirsiniz.

Rüyada cuma selasını duymak daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada cuma selası duymak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada cuma selası okumak çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ezan ve sela duymak artık kötü günler yaşamayacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen birinin selasını duymak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin selasını duymak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına rivayet eder.

Rüyada kendi selasının okunduğunu duymak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, maddi olarak çok kayıp vereceğine işarettir.

Rüyada kendi selanı duymak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ahmet

Merhabalar hocam rüyamda cuma günü olduğunu biliyordum onun için gidip abdest aldım abdest aldığımı biliyorum ama rüyada abdest alma anını hatırlamıyorum sonra da cuma selası okundu ve rüyam bitti üniversite sınavlarına hazırlanıyorum onunla bir ilgisi olabilir mi

Ahmet

Teşekkür ederim hocam sınav hakkında bir alamet yok mudur hocam rüyamda bu sıralar en büyük gündemim o da tekrardan teşekkür ederim hocam vaktinizi ayırdığınız için