Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbede mum yakmak

Rüyada türbede mum yakmak

Rüyada türbede mum yakmak hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, üzüntülerin daha da artacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada türbede mum yakmak gördüyseniz:

  • Acele hareket etmeyin, doğru değerlendirerek ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada türbede mum yakmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada türbeye mum yakmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada türbede mum görmek gönül kapılarını açacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada kibritle mum yakmak mutsuz olacağına, üzüleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilisede mum yakmak rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta mum yakmak yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mumlar yakmak sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada mezarda mum yakmak hayatının daha kolay hale geleceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments