Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta mum yakmak

Rüyada mezarlıkta mum yakmak

Rüyada mezarlıkta mum yakmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta mum yakmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişki arayıları söz konusu olabilir.

Rüyada mezarlıkta mum yakmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, çaresiz durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarda mum yakmak sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta mum yakmak yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada türbeye mum yakmak yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada kilisede mum yakmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı mum yakmak yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada türbede mum yakmak gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada camide mum yakmak yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments