Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbeye mum yakmak

Rüyada türbeye mum yakmak

Rüyada türbeye mum yakmak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, büyük bir gelir toplayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında zarar edileceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet eder.

Rüyada türbeye mum yakmak gördüyseniz:

  • Tüm tavsiye, öneri, eleştiri, yorum veya isteklerinize rağmen bazı kişiler bildikleri şekilde davranmaya devam edebilirler.

Rüyada türbede mum yakmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada türbeye mum yakmak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, şaşkın olacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işarettir.

Rüyada türbede mum görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mumu yakmak ün sahibi olacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıkta mum yakmak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, büyük adımlar atacağına, mal ve rızkın çoğalmasına yorulmaktadır.

Rüyada camide mum yakmak zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, aniden evlilik kararı alacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada kibritle mum yakmak başarıların devamlı olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, karasızlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada pasta mumu yakmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, umutlarının çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments