Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilisede mum yakmak

Rüyada kilisede mum yakmak

Rüyada kilisede mum yakmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine işarettir.

Rüyada kilisede mum yakmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda diğerleri ya sizin gittiğiniz yoldan gidecekler ya da başka hiçbir seçenekleri olmadığını fark ederek sizin yolunuza dönecekler.

Rüyada kilisede mum yakmak kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, aile saadetinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada kilisede mum dikmek dertleri biteceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına yorulur.

Rüyada kilise mumu görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, günbegün kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada camide mum yakmak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada kibritle mum yakmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulur.

Rüyada mum yakmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, hastalıklarının azalacağına yorulur.

Rüyada türbede mum yakmak çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine yorulur.

Rüyada çakmakla mum yakmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, daha rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments