Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda mum yakmak

Rüyada mezarda mum yakmak

Rüyada mezarda mum yakmak güzel haberler alınacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, çok iyi işler yapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada mezarda mum yakmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler sizden faydalanmaya çalışan kişileri algılamanızı zorlaştırabilir.

Rüyada mezarda mum yakmak gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta mum yakmak hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, imkânlarının azalacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada mumu yakmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, ağlayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işaret eder.

Rüyada türbede mum yakmak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine işaret eder.

Rüyada camide mum yakmak küslükleri bitireceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta mum yakmak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada çakmakla mum yakmak keyiflerinin yerinde olacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı mum yakmak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, sorunlarını çözeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments