Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbe suyu içmek

Rüyada türbe suyu içmek

Rüyada türbe suyu içmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet eder.

Rüyada türbe suyu içmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun edecek ya da öz güveninizi arttıracak alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada türbe suyu içmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada türbede su içmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, aksiliklerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada türbeden su içmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada türbede su görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabıdan su içmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada şişeden kana kana su içmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına yorulur.

Rüyada incir suyu içmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan sudan su içmek kariyerinin yükseleceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments