Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbeden su içmek

Rüyada türbeden su içmek

Rüyada türbeden su içmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, bundan hayır göreceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına inanılır.

Rüyada türbeden su içmek gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi yansıtmanızı sağlayacak değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada türbeden su içmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine alamet eder.

Rüyada türbede su içmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada türbe suyu içmek ana baba duası alınacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada türbede su görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada denizden su içmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık su içmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk su içmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada muz suyu içmek bereketli işler yapacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments