Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir suyu içmek

Rüyada incir suyu içmek

Rüyada incir suyu içmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, iyiliğe ve güzelliğe, gönül hoşluğu yaşayacağına, layık olduklarına sahip olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir suyu içmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Rüyada incir suyu içmek başarılarının artacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada incir suyu görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada tastan su içmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına delalettir.

Rüyada havuz suyu içmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine yorulur.

Rüyada sık sık su içmek içini açmaya karar vereceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına delalet eder.

Rüyada berrak su içmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine inanılır.

Rüyada birinin bardağından su içmek kırgınlık yaşanacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada böcekli su içmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments