Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıdan su içmek

Rüyada ayakkabıdan su içmek

Rüyada ayakkabıdan su içmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, şan şöhret kazanacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabıdan su içmek gördüyseniz:

  • Kendi yollarından gitmenizi bekleyen kişilerle muhatap olabilirsiniz.

Rüyada ayakkabıdan su içmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına delalet eder.

Rüyada tavuk suyu içmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada sürekli susamak ve su içmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada bardak bardak su içmek geniş rızık elde edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada leğenden su içmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işaret eder.

Rüyada duru su içmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta su içmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, attığı adımların boşa gideceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada musluk suyu içmek fakir çocukları giydireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments