Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbede su görmek

Rüyada türbede su görmek

Rüyada türbede su görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, şansın yüzüne güleceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kendisi için mal mülk alacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada türbede su gördüyseniz:

  • Hemen tepki veya onay vermeden önce, tekliflerin bir kez daha üzerinden geçmeniz gerekiyor.

Rüyada türbede su görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada türbe suyu içmek verdiği sözleri yerine getireceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada türbeden su içmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada türbede su içmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada türbeleri gezmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada türbede görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına delalettir.

Rüyada türbede uyuduğunu görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada türbede bulunmak kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments