Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbede su içmek

Rüyada türbede su içmek

Rüyada türbede su içmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine delalettir.

Rüyada türbede su içmek gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı veya ticari bağlantılarınızı ilgilendiren ilişkilerinizin maddi anlamda size fayda mı yoksa zarar mı getirdiğini sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada türbe suyu içmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada türbeden su içmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada türbede su içmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada türbede su görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabından su içmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada köpüklü su içmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğuna su içmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, çok zor günler yaşayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sabunlu su içmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments