Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbanlı gelin görmek

Rüyada türbanlı gelin görmek

Rüyada türbanlı gelin görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kısmetli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada türbanlı gelin gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.Hatta sevdiğiniz kişiye candan bağlanma eğilimindesiniz.

Rüyada türbanlı gelin görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına rivayet eder.

Rüyada türbanlı gelin olmak üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada türbanlı gelinlik görmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz türban takmak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının türban taktığını görmek büyük bir projeye girileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya işaret etmektedir.

Rüyada türbana girdiğini görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, anne babayla ters düşüleceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada türbanı çıkarmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada türbanlı olduğunu görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments